Категорії: Дім і сад

Котеджні містечка навколо Києва вражають пропозиціями

Котеджні містечка під Києвом ростуть буквально на очах і їх кількість вже, напевно, перевалила за сотню. Це не дивно, бо саме формат нового приватного будинку в організованому котеджному містечку чим ближче до Києва є найбільш затребуваною житловою нерухомістю навіть у порівнянні з квартирами у новобудовах в центрі столиці.

Але коли ви будете робити вибір на користь того чи іншого котеджного містечка, беріть до уваги ряд факторів, від яких залежить, наскільки комфортним і безпечним буде ваше життя в обраному будинку.

А саме:

  • локація: близькість до столиці і завантаженість доріг. Звісно, всі намагаються знайти оптимальний баланс між близькістю до природи і свіжим повітрям та зручністю доїзду в Київ на роботу щодня. Відсутність ранкових і вечірніх заторів — особливий бонус.
  • вартість майбутнього обслуговування і утримання, що залежить від ступеня енергоощадності будинку: будівельні матеріали, спосіб енергозабезпечення і опалення (сонячні батареї, теплові насоси для опалення будинків та інші передові енергозберігаючі технології — це плюс в карму і мінус в квитанціях за комуналку).
  • безпека та інфраструктура. Звертайте увагу не лише на якість будівництва самого будинку, а і на наявність розвиненої інфраструктури і надійної охорони на території котеджного містечка, щоб була можливість отримувати необхідний сервіс на місці і бути впевненим в безпеці житла.

Хорошим взірцем по усіх вищеназваних параметрах є котеджне містечко Золоче https://zoloche.ua/ , що розташоване в чудовій локації в 15 км від столиці на берегах озера і Дніпра, і має найкращу інфраструктуру з усіх, вже усталену і перевірену роками, бо містечко існує вже 20 років і продовжує рости і розвиватись. На сайті містечка можна вибрати проект котеджа і або інвестувати будівництво, або купити готовий дім без оздоблення або під ключ.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Читайте також