Категорії: Технології

Де замовити найкращу зарядну станцію за доступною ціною

Компанія Bluetti сьогодні вважається одним із провідних світових виробників екологічних джерел електроенергії. Її продукція вирізняється компактними розмірами, невеликою масою, технологічністю і надзвичайно високою ємністю. Це стосується повербанків, акумуляторів. Також компанія виробляє зарядні станції Bluetti, сонячні панелі, всілякі комплектуючі.

Особливості зарядних станцій Bluetti

Ці електроприлади відрізняються від конкурентної продукції завдяки таким властивостям: 

  • Висока технологічність. Інженерний відділ компанії регулярно вдосконалює свою продукцію, можна з упевненістю стверджувати, що зарядні станції Bluetti – одні з найкращих серед усіх ринкових пропозицій, зважаючи на співвідношення параметрів продуктивність, ергономічність і вартість. При однакових технічних характеристиках портативні зарядні станції цього бренду мають істотно менші розміри, масу.
  • Надійність. Велика частина продукції розрахована на експлуатацію в жорстких умовах. Завдяки пило-, вологозахисту їй не страшні ні дощ, ні сніг.
  • Довговічність. Техніка виробляється з найміцніших композитних матеріалів, що забезпечують збереження протягом тривалого часу. В асортименті є варіанти виконання відповідно до армійського стандарту.
  • Висока потужність. Можна зробити замовлення потужних станцій, які дозволено перевозити на автомобілі, купити Bluetti з доставкою невеликих розмірів, масою, що не перевищує п’яти кілограмів, ємністю, достатньою для зарядки смартфона до 25 разів.

Усі станції можуть заряджатися від будь-яких доступних джерел енергії: електромережі, генератора, сонячних панелей.

Зарядні станції Bluetti: зручність і безпека

Як відомо, всі побутові споживачі підключаються до мережі змінного струму 230 В. Акумулятори видають струм постійний, тому його потрібно інвертувати. Від якості трансформації постійного струму в змінний залежить збереження електрообладнання, що живиться від станції.

Усі електроапарати Bluetti оснащені якісними інверторними блоками. Ці модулі служать для перетворення постійного електроструму в змінний з ідеальною синусоїдою на виході. Якщо ви вирішили купити «Блюетті», можете бути впевненими, що жоден з підключених пристроїв не вийде з ладу.

Де купити продукцію Bluetti

Bluetti – виробник американський. Найкраще замовити послугу доставки в одному з відомих у всьому світі закордонних інтернет-магазинів. Для цього слід звернутися в компанію Meest Shopping за адресою https://meest.shopping/ua. Цей сервіс сприяє доставці замовлень із закордонних торговельних майданчиків в Київ, Львів, Запоріжжя, Одесу, Дніпро, Харків та інші українські міста.

Розкажи корисну інформацію у соцмережах

Читайте також